Missing (Amber Alert)

България - (Amber Alert)

Обявено е възнаграждение за информация, която може да доведе до контакт с Gedun Choekyi Nyima, тибетският Панчен Лама. Той е отвлечен през 1995г. от китайското правителство; местонахождението му е все още неизвестно.

Възнаграждението е едно реално предложение. Ако имате информация относно местонахождението на Панчен Лама, пишете ни по e-mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) или ни се обадете на следния номер: +(011)-91-8223-252601. Ние ще се отнесем поверително с Вашето име и информация. Сумата от 33 290 USD ще бъде изплатена на човека/хората, с помощтта на чиято информация се стигне до установяване на контакт с Gedun Choekyi Nyima.

Моля, съобщете на медии и познати, особено ако имате такива в Китай и Тибет, за тази уеб-страница. Молим тези, които говорят китайски да разпространяват китайската версия. Моля, пратете ни
e-mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), ако можете да преведете този текст на други езици.

Допринесете за това, да увеличим наградния фонд. Съобщете ни по
e-mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) Вашето име, адрес и телефонен номер, както и размерът на сумата в щатски долара, която бихте желали да дарите. Предложената сума ще ви бъде изискана, чак когато се осъществи контакт с Панчан Лама и той бъде удостоверен. Тогава цялостната сума ще бъде изплатена на човека/хората, чиято информация е спомогнала за осъществяването на контакта.

Join Newsletter

By subscribing to our mailing list you will always be update with the latest news from.

Don't worry, we hate spam!

Find us on Facebook