Missing (Amber Alert)

soumi - (Amber Alert)

Tarjotaan palkkio tiedoista jotka johtavat siihen että saadaan yhteys Gedun Choekyi Nyimaan, Panchen Lamaan. Panchen Lama kidnapattiin Kiinan hallituksen toimesta vuonna 1995 ja hänen olinpaikkansa on yhä tuntematon.

Tämä ilmoitus on vakavasti otettava. Jos sinulla on tietoa Panchen Laman olinpaikkaan liittyen, lähetä sähköpostia (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) tai soita +(011)-91-8223-252601. Nimesi ja kaikki antamasi tiedot pysyvät luottamuksellisina. 33,290 Yhdysvaltain dollaria luovutetaan henkilölle tai henkilöille joiden antamat tiedot johtavat yhteyden muodostumiseen Gedun Choekyi Nyiman kanssa.

Jaa tämä ilmoitus median ja tuttaviesi kanssa, erityisesti niiden kanssa jotka ovat Kiinassa tai Tiibetissä. Pyri jakamaan kiinankielisille kiinankielistä versiota. Lähetä sähköpostia (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) jos pystyt kääntämään tämän ilmoituksen muille kielille.

Auta kasvattamaan palkkiota. Lähetä
sähköpostitse (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja summa (Yhdysvaltain dollareissa) jonka pystyt lahjoittamaan. Lahjoitukset kerätään heti kun yhteys Panchen Lamaan on saatu ja varmennettu. Kaikki varat luovutetaan henkilölle tai henkilöille joiden antamat tiedot johtivat yhteyden muodostumiseen.

Join Newsletter

By subscribing to our mailing list you will always be update with the latest news from.

Don't worry, we hate spam!

Find us on Facebook