Missing (Amber Alert)

slovensko - (Amber Alert)

Nagrada je ponujena za informacijo, ki bi pripeljala do stika z Gedun Choekyi Nyimo - Pančen lamo>Pančen lamo so ugrabile kitajske oblasti leta 1995 in še vedno se ne ve, kje se nahaja.

Ta nagrada je resnična. Če imate kakršenkoli podatek, ki razkriva lokacijo Pančen lame, pošljite>e-mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)ali pokličite: +(011)-91-8223-252601. Vaše ime ali katerikoli podatek katerega nam posredujete, bo ostal zaupen. 33.290 $ /ameriških dolarjev/ bo položenih na račun oseb-e, ki priskrbi-jo informacijo in s tem povzroči-jo srečanje z Gedun Choekyi Nyimo.


Obvestite o tem P ozivu svoje Medije in vse, ki jih poznate, posebno tiste na Kitajskem in v Tibetu. Kitajsko govorečim priskrbite verzijo v njihovem jeziku. Pošljite
e-mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), če ste Poziv pripravljeni in sposobni prevesti v nov jezik.


Pomagajte povečati nagrado. Z
e-mail-om (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)pošljite svoje ime, naslov, tel. št. in vsoto v ameriških dolarjih, ki jo želite podariti. Donacije bodo zaključene, takoj ko bo predlagan stik omogočen in potrjen. Vsi prispevki bodo takrat izročeni odgovorni oseb-i-am, ki je/so prispeval-a-i kontaktno informacijo.

 

Join Newsletter

By subscribing to our mailing list you will always be update with the latest news from.

Don't worry, we hate spam!

Find us on Facebook